兵人在线BBICN

☆ 三游酷玩 (17年老字号诚信模玩店)
★ 犹大模玩 - 【雕像专营形象店】
☆ 呼和浩特 呼市兵人HOBBY CASTLE
★ 香菜模玩(皮皮虾模玩店)
☆ 北京 Easytoys国贸旮旯玩具店
★ 广告位 -------------- 空缺中
☆ 广州 优之兵模 兵人专卖店
★ 广州 专业兵模玩具店-【主营批发】
★ PJ玩具铺仓储批发店- 【主营批发】
☆ 武汉 藏影兵人沙龙
☆ 天津 神秘博物馆 实体店
☆ 御车族-福州兵人模型店皇冠金牌店

[潮流/休闲] T-bag 两张流 欢迎光临

BBICN 上海旗舰淘宝店

如题 请您欣赏 献上一小段字幕 不知大家能否回忆起当时情景

T-Bag: [holding a knife to Michael] What exactly is it that you want, pretty?

Michael: [closes door] I'm turning you in.

T-Bag: Is that it? Really? It ain't about the money? 'Cause if it is, you can tell me. Ain't nobody here but us cons.

Michael: You can walk... or get dragged, that's up to you.

T-Bag: No. See, when you had the gun on me, I afforded you a certain respect. But, uh, here? Well, the scales are tipped back my way. So I'm gonna spell out the present options. Either we split this money, and you can go get your legs tattooed or whatever the hell it is you want, or they're gonna find your corpse slumped over that there chair with your pants down around your ankles, 'cause it's been a long time coming, pretty.

[Michael walks over to counter, takes bottle, smashes it into weapon]
T-Bag: Well, I got my answer.

Michael: Whenever you're done yakking.

T-Bag: ... Bring it, bitch.

上一篇:给黑姐自制的皮革AK弹鼓包,付我家祖宗!
下一篇:理发师陶德出货了
没看过不知道,头上的是纹身还是青筋。。
我要说一句 收起回复
德语男是因为您会德语吗?
我要说一句 收起回复
回复 alltalk1984 的帖子

是青筋 哈哈~ 有些夸张
我要说一句 收起回复
回复 cas404 的帖子

恩 对 就那款
我要说一句 收起回复

恩 大学专业吧~ 混口饭吃
我要说一句 收起回复
德语男 发表于 2011-7-13 21:04

恩 大学专业吧~ 混口饭吃

那帅啊!!
我要说一句 收起回复
我也想学德语,只是想学而已,下不了那功夫
我要说一句 收起回复

是啊。。。 语言这东西 就是磨时间啊~ 没日没夜的来个2,3年 就上道了:) 呵呵 其实一开始有兴趣得话也快 兄弟要是喜欢德军的话也是种动力啊~ 我是实在是美军控 德军的话只控武器
我要说一句 收起回复
德语男 发表于 2011-7-13 21:09

是啊。。。 语言这东西 就是磨时间啊~ 没日没夜的来个2,3年 就上道了:) 呵呵 其 ...

可语言不说就忘啊,学不到那个程度,坚持不下来的
我要说一句 收起回复